POLITICA DE UTILIZARE

 

Politica de utilizare acceptabilă a serviciului online Horizon Go

Această Politică de utilizare acceptabilă ('Politica') se aplică tuturor utilizatorilor produselor si serviciilor online Horizon ('Serviciul') așa cum acesta este furnizat de către UPC Romania SRL.

Vă rugăm să citiți această Politică împreună cu documentul „Termenii și condiții”, pe care îl puteți găsi pe www.upc.ro, Politica de confidențialitate pe www.horizon.tv și www.upc.ro, precum și cu orice alti termeni și condiții care pot fi aplicabili serviciului. Această Politică poate fi modificată ulterior.

Serviciul poate conține linkuri către site-urile si serviciile altor companii; este posibil ca aceste companii să aibă propriile politici de utilizare acceptabila. Vă recomandăm să citiți politicile de utilizare acceptabilă ale acestor terți. Nu suntem responsabili pentru practicile sau pentru conținutul produselor sau al serviciilor terților respectivi.

Dacă nu sunteți de acord sau nu puteți respecta termenii și condițiile stabiliti prin prezenta Politică, nu instalați, copiați și/sau utilizați Serviciul.


1. Utilizarea Serviciului

Prin fiecare accesare a Serviciului, recunoașteți și sunteți de acord cu următoarele:

 • vă oferim Serviciul în colaborare cu partenerii noștri ('Furnizori de conținut') și cu alte companii terțe. Serviciul este furnizat ca atare, cu excepția situațiilor in care se prevede altfel potrivit legii; nu oferim garanții, exprese sau implicite, cu privire la calitatea și disponibilitatea via internet.
 • puteți folosi Serviciul numai dacă aveti un contract in vigoare cu UPC Romania SRL pentru furnizarea serviciilor de televiziune digitală și internet. Dacă renuntați la aceste servicii, furnizarea Serviciului va înceta automat.
 • veți utiliza Serviciul exclusiv în scopurile permise de această Politică și de legislația în vigoare.
 • puteți utiliza Serviciul exclusiv in scopuri personale și private, orice utilizare comercială sau publică fiind strict interzisă.
 • nu veți accesa sau încerca să accesați Serviciul prin alte mijloace decât prin intermediul site-ului dedicat.
 • nu vă veți angaja în nicio activitate care interferează sau perturbă Serviciul.
 • luati act de faptul că Serviciul este accesibil exclusiv prin intermediul unor dispozitive care sunt corespunzătoare din punct de vedere tehnologic și compatibile pentru a afișare Serviciul și care sunt conectate la internet prin cablu sau wireless.
 • puteți utiliza Serviciul numai pe teritoriul României. Daca conținutul este limitat la vizionare în interiorul locuintei, acest lucru înseamnă că nu îl puteți urmări decât în locuința dumneavoastră. Orice alte tipuri de vizionare sunt in mod expres interzise.
 • UPC Romania SRL poate stabili un număr maxim de dispozitive pe care le puteți utiliza simultan pentru a accesa Serviciul. Compania noastră are dreptul de a vă bloca accesul la Serviciu în cazul în care incalcati prevederile acestei Politici.
 • Nu veți face dumneavoastra personal și nici nu veți oferi suport unui terț pentru:

- a copia, reproduce, transmite, modifica, altera, extrage informatii, emula, decompila sau dezasambla Serviciul în niciun fel sau pentru a crea copii ale Serviciului;

- a folosi Serviciul sau orice parte a lui pentru a crea orice instrument sau software care pot fi folosite pentru a crea aplicații de orice natură;

- a inchiria, împrumuta, pune la dispoziția publicului, vinde sau distribui Serviciul, parțial sau în întregime;

- a altera Serviciul sau a eluda orice tehnologie utilizată de UPC Romania SRL sau de catre furnizorii noștri de conținut pentru protejarea conținutului ce poate fi accesat prin intermediul Serviciului;

- a eluda orice restricții teritoriale aplicate Serviciului;

- a crea conturi de utilizator prin metode frauduloase;

- a folosi Serviciul într-un mod care încalcă acestă Politică.


2. Conținutul

 • Tot conținutul, incluzând, dar fără a se limita la arhitectura, conceptul și designul Serviciului, filmele, programele TV, imaginile, muzica, textul și alte materiale ('Conținut'), disponibil prin intermediul Serviciului este proprietatea noastră sau a furnizorilor nostri de conținut. Toate drepturile, titlurile și proprietatea asupra/in legatura cu Serviciul apartin UPC Romania SRL și furnizorilor de conținut, după caz. UPC Romania SRL va autorizeaza sa utilizati Serviciul, drepturile in legatura cu Serviciul nefiind vândute catre dumneavoastra, și nu aveți alte drepturi decât cele de utilizare în conformitate cu această Politică.
 • Luati act de faptul că, prin folosirea Serviciului, v-ați putea expune la un Conținut pe care l-ați putea considera jignitor, indecent sau îndoielnic și că, în acest context, sunteti de acord ca utilizarea Serviciului se face pe propria responsabilitate.


3. Actualizarea Serviciului

Actualizările Serviciului sunt menite să îmbunătățească, să crească valoarea și să dezvolte Serviciul, să adauge noi servicii și să vă informeze cu privire la acestea, cum ar fi conținut și funcționalități noi. Sunteti de acord sa primiti astfel de actualizări ca parte a utilizarii Serviciului și sunteți de acord că implementarea unor astfel de actualizări poate afecta disponibilitatea Serviciului.


4. Confidențialitatea și protecția datelor

Prin accesarea Serviciului sunteți de acord ca  UPC Romania SRL să proceseze datele dumneavoastră personale, în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate, care se regăsește pe paginile www.upc.ro și www.horizon.tv. Prin accesarea Serviciului, recunoașteți și sunteți de acord că putem măsura și/sau urmări istoricul vizionărilor dumneavoastră din cadrul Serviciului. Istoricul vizionărilor va fi folosit exclusiv pentru a optimiza experiența dumneavoastră; conținutul adult nu va fi urmărit sau inclus în recomandări. Nu vom vinde informațiile dumneavoastră către alte companii. Pentru mai multe detalii cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră și modalitatea în care vom utiliza datele dumneavoastră personale, vă rugăm consultați Politica noastră de confidențialitate, aflata pe paginile www.upc.ro și www.horizon.tv.


5. Contul de utilizator și securitatea

Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialitatii datelor dumneavoastră de autentificare, utilizator și parolă. Dacă aveti suspiciuni cu privire la utilizarea neautorizată a contului dumneavoastră, trebuie să ne înștiințați imediat serviciul de Relații cu Clienții prin intermediul paginii „Contactati-ne” aflata pe www.horizon.tv sau www.upc.ro.


6. Informații de contact

Dacă aveți comentarii sau întrebări referitoare la această Politică, vă rugăm să folositi serviciul Relații cu Clienții prin intermediul paginii „Contactati-ne” aflata pe www.horizon.tv sau www.upc.ro.